Sfeerbeelden

Op 26 november 2015 werd de Champagnekelder geboren. De hobby en passie van 2 vrienden, Johan Kint en Steven de Lombaerde resulteerde in een sfeervolle, gezellige champagnebar die zijn gelijke niet kende in Gent. Dankzij de delicate aanpak van Johans echtgenote Marianne Van Impe werd niet alleen de design van de Champagnekelder, maar ook de menukaart gevormd. Zelfbereide hapjes als tapenades en pesto, combineerde ze met uitgelezen artisanale producten als rillettes en foie gras, Westvlaamse kaas en ham. Een schot in de roos, want de Champagnekelder geniet niet alleen een reputatie voor de uitgelezen champagnes, maar ook voor de uitstekende hapjes, onder meer de schitterende oesters, die volgens velen de beste oesters van Gent worden genoemd!

Van bij de aanvang werd Jackie Carruyer aangetrokken als barverantwoordelijke. Zijn kennis over champagne droeg onmiskenbaar mee tot het succes van de champagnekelder. In het voorjaar van 2018 nam Werner Lanneau zijn taak over.

Op 14 februari 2019 nam Werner Lanneau de Champagnekelder over. Hij zet de traditie verder, met de uitgelezen champagnes, maar ook met dezelfde kwalitatieve hapjes (en nee, de receptuur van de tapenades noch de pesto is veranderd!).